Sista chansen!

Jag ser till min förvåning att ingen mer har vågat gissa var jag nu befinner mig. Sista ledtråden då... Kom igen nu, jag vet att ni kan!

På 2 poäng: På vägen hit har jag alltså passerat jeansens hemstad, samt ett furstendöme där det körs fort och spelas högt. Staden jag befinner mig i har fått namn efter den grekiska segergudinnan och färg efter havet och himlen. Den berömda stranden är lika populär som den är stenig. Ett ombestritt EU-fördrag skrevs i staden. Nu borde ni se var jag har hamnat!

Så där ja, nu råder det väl ingen tvekan om var jag är? Det är väldigt fint här för övrigt, sommar och julstämning på samma gång. De har granar med vit skumplast på och i gamla stan gör de allt för att göra slut på sitt lager av glödlampor innan de blir förbjudna. Jag lägger in lite bilder som inte är alltför avslöjande (leken pågår ju fortfarande). En personlig favorit är de två stolparna som har bråkat.

Julmarknad. Där fick du så du teg, sa den ena stolpen till den andra. Giuseppe Garibaldi - ständigt aktuell. En hyvens kille.

I morgon ska jag spana in grannbyn också. Om c:a 24 timmar får ni veta var jag är (men det har ni väl redan listat ut?).

A presto

Marco Maccherone

Kommentarer
Postat av: Knasbubblan

Usch dom där stolparna har inte fått en riktig barnuppfostran dom inte...Hoppas du är bättre på det!!!



2009-12-06 @ 22:00:05
Postat av: Marcus

Facit: Jeansens hemstad = Genua.

Furstendöme där det körs fort och spelas högt = Monaco (Monte Carlo-rallyt, casinot).

Den grekiska segergudinnan = Nike.

Färg efter havet och himlen = azurblå.

Ett ombestritt EU-fördrag = Nicefördraget (ansågs innehålla för mycket kompromisser, Irland röstade emot det i en folkomröstning).

Nu borde NI-CE VAR jag HAMNat! (ändlöst vitsigt).

2009-12-07 @ 23:14:53
URL: http://maccherone.blogg.se/
Postat av: Knasbubblan

Hehe söt du är...kanske skulle du varit ny programmledare för på spåret ;)

2009-12-09 @ 12:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0