Miljövänliga fordon och bögiga instrument

Tecnologie Sostenibili per l'uso di Risorse Energetiche var inställd i dag, så jag slapp äta lunch på skolan. På vägen hem såg jag en SUV med ett WWF-klistermärke på bakrutan. Höjden av ironi. Kort därefter bevittnade jag en frontalkrock mellan två cyklar. Inga omkomna eller skadade. Tyvärr har jag inte övat in paparazzo-tekniken riktigt, så ni får föreställa er hur det såg ut. Den ena stod still, som tur var, och båda hade cykelkorg som dämpade smällen.

Ute på dagens motionsrunda i parken gjorde jag två andra observationer. Det första var att någon ligist hade ringat in Vittorio Emanueles namn på statyn med sprayfärg och skrivit GEY under. Sånt är ju bara för tråkigt. Tänk att de har så dålig engelskaundervisning i Italien. På väg in på andra varvet sprang jag förbi en snubbe som stod och övade fagott (apropå gay) med hörlurar och notställ. Det märktes tydligt att han inte spelade för pengar utan helt enkelt övade, för han spelade bara enkla skalor. Antagligen hade hans grannar skickat dit honom.

Mina föräldrar (och Rasmus) har just lämnat Mestre, så jag ska gå och plocka upp dem på tågstationen om ungefär en timme. Jag hoppas att de har följt mina utförliga instruktioner så att de inte hamnar någon annanstans. Varma kläder bör de ha på sig också, för det ska bli kallt igen i helgen. Rean pågår i alla fall fortfarande och muséerna (som för övrigt är gratis) har öppet både lördag och söndag (men inte måndag). Alla vägar är således öppna, utom att gå och se Bologna-Milan, för det är antagligen slutsålt. Men vem bryr sig om den matchen? Om 11 dagar är det ju Milan-Manchester U... Och om 14 dagar kommer Amanda!

A presto

Marco Maccherone


Fotnot: Fagotten var vid närmare eftertanke en rak saxofon. Men det var ju inte lika kul.

Kommentarer
Postat av: Mannndy

Bögiga instrument, fagott hahahaha ;P Ibland är du rolig du ;)Puss<3

2010-02-06 @ 11:09:30
Postat av: Marcus

Mm, men som sagt, det hade inte blivit lika kul med en saxofon =)

2<3

2010-02-06 @ 23:00:58
URL: http://maccherone.blogg.se/
Postat av: Mannndy

babe...det finns SUV som är hybridbilar...då har dom väl rätt att ha sånt märke ;)?

2010-02-07 @ 15:28:51
Postat av: Marcus

Ja ja, men den här var inte det, den var bara stor och fet. Ett Q8-märke hade passat bättre, det såg jag på en annan bil.

2010-02-07 @ 22:35:32
URL: http://maccherone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0