Varför städa när man kan smutsa ner?

Två stora ligor avgjordes i dag: Serie A och La Liga. Jag hade gärna skrivit tre, eller snarare två stora och en liten, men HIF förlorade för första gången den här säsongen. Fast de har ju redan avgjort Allsvenskan, enligt en säker källa. Man ska alltid tro på allt man läser. Jag följde matchrapporteringen på Rai, vilket gjorde det hela om möjligt ännu mindre spännande eftersom de aldrig får visa något från matcherna. Roma satte en liten gnutta press på Inter genom att tidigt ta ledningen i sin match, men när Inter väl hade fått in en boll var det roliga över. Tråkigt, jag hade hellre sett Roma få en del av kakan än Inter vinna en trippel. Bologna såg ett tag ut att avsluta snyggt med att klättra ett par placeringar via 1-0 borta mot Cagliari, men som så många gånger förut tappade de sin ledning och blev (precis som förra året) fyra från slutet, just ovanför strecket. Hur det har gått för mitt Atletico Nettuno på sistone vet jag faktiskt inte, knäskadan har hindrat mig i flera veckor, men jag gissar att de hamnade just under strecket. Alltså, strecket som markerar botten på tabellen.

Efter middagen (ett klassiskt hopkok av vad som fanns hemma) gjorde jag en insats för hygienen igen när jag dammsög och våttorkade hallen, köket och korridoren. Som vanligt kände jag mig lite bitter på att det alltid är jag som får ta tag i det. Jag har aldrig sett norskarna göra ett handtag, mer än att ta ut soporna nån gång. Det är som att de tror att de bara bor i sitt rum, för de kommer bara ut därifrån för att gå ut, gå till badrummet eller laga mat (förutom Öyvind, han lagar inte mat). När jag till slut hade svabbat färdigt korridoren kom norskarna hem med pizza och vin och klampade rakt förbi mig och skurhinken och in på sitt rum. Jaha. Tur att vi har skoförbud inne i lägenheten. Annars hade jag tagit av mig mina och kastat efter dem.

A presto

Marco Maccherone

Kommentarer
Postat av: Manda

Lovar att aldrig gå med skor inne hjärtat så hemma hos oss kan du dammsuga och moppa utan att jag skitar ner, ska ta ett snack med Greger också ;)

2010-05-16 @ 22:15:52
Postat av: Marcus

Ja, det är framförallt Greger som måste lära sig att ta av sig skorna när han har varit ute i regnet. Snällt att jag får städa =)

2<3

2010-05-16 @ 23:30:26
URL: http://maccherone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0