San Siro: check!

Nu har man alltså varit på sitt livs första Serie A-match och sett Milan-Bologna på San Siro. Ett halvtomt San Siro, men ändå: San Siro. Det var inte så mycket skönspel som fult spel; Bologna fick in båren fler gånger än vad de hade skott på mål. De kämpade ändå emot bra, jobbade hårt i försvaret och kunde mycket väl ha fått in en kvittering på slutet, då de hade två riktigt vassa chanser på raken. Det hade förvisso även Pippo Inzaghi, som gjorde ett inhopp i andra halvlek, lurade offsidefällan och avslutade sin dubbelchans med ett stolpskott. Di Vaio - Bolognas motsvarighet till Henke Larsson, mannen som räddade klubben kvar i högsta serien förra säsongen - blev utbytt i andra halvlek. Han var nära att zpöa Zlatan i skytteligan förra året, men i år har det börjat sämre.

Summa summarum var det inte mer än rättvist att Seedorf fick sätta segermålet för Milan. Bologna får leta poäng mot de sämre lagen, t.ex. mot Livorno som de möter hemma på Renato dall'Ara på onsdag. Kan hända att jag tar mig dit och ser den, det är ju ändå bara 20 minuters resa, att jämföra med 2½ timme till San Siro. Det är ju lätt att tro att man är framme när man har gått av vid rätt tunnelbanestation, men sen tar det 20 minuter att gå därifrån också. Det var ändå bra att vi inte åkte bil, det hade tagit ännu längre tid och varit mycket besvärligare. Lite bilder från matchen:

Milaneserna gillar sin Super-Pippo. Bolognafansen - inte fullt så många som hemmasupportrarna. Så här högt satt vi. Det är alltså... jättehögt. Många trappor var det också. Om man inte ville ta trapporna kunde man gå i cirklar tills man kom upp. Det fanns spiralramper alltså, man kunde inte gå i cirklar var som helst och komma uppåt. Men det förstod du säkert.

En av fler incidenter som krävde 8 sjukvårdare. Den här stackarn fick bandage runt huvudet. Straffområdesbrottning. Inzaghi i sitt rätta element: offside.

En trogen läsare har observerat att bildtexterna går att läsa ibland, så ni får försöka. Det blir så mycket text här annars som bara handlar om bilderna.

19 dagar kvar tills jag ska till Milano igen och möta Amanda. Det närmar sig, sakta men säkert...

Det blev ett rent sportinlägg det här. Jag kanske ska börja med teman? Mode, matlagning... vad vill folk läsa om? Nåja, vi får se hur det blir med den saken.

A presto

Marco Maccherone

Kommentarer
Postat av: mannndy

Jag vill läsa om vad du gör och om hur mkt du saknar och älskar mig=))))

2009-09-20 @ 22:39:45
URL: http://mannndy.blogg.se/
Postat av: Marcus

20 dagar är det förstås fortfarande. Det kändes som igår jag skrev det förra :P

2009-09-20 @ 23:09:40
URL: http://maccherone.blogg.se/
Postat av: Mamma

Kolla lite på matchen på TV för att se om jag såg dej.

2009-09-21 @ 15:30:51
Postat av: Marcus

Haha, det var värst =) Antar att jag inte syntes så mycket, eftersom jag satt högst upp på långsidan.

2009-09-21 @ 20:43:54
URL: http://maccherone.blogg.se/
Postat av: Marcus

Det kommer mer om dig Amanda, var så säker ;)

2009-09-21 @ 21:51:00
URL: http://maccherone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0